Λευκές ποικιλίες

Λευκές ποικιλίες οινοποιήσιμων σταφυλιών, ιδανικές για την παραγωγή κρασιού ή τσίπουρου.

Chardonnay (Σαρντονέ)

Τσαμπί σταφυλιού Chardonnay (Σαντονέ)

Γαλλική ποικιλία, ζωηρή, γόνιμη, μέτρια παραγωγική, ευαίσθητη στον βοτρύτη, το ωιδιο, ιδιαίτερα στο στάδιο πριν την έναρξη του περκασμου, το μολυσματικό εκφυλισμό και την ξηρασία.

Sauvinion blanc (Σοβιβιόν μπλάν)

Τσαμπί σταφυλιού Sauvinion blanc (Σοβιβιόν μπλάν)

Γαλλική ποικιλία, ζωηρή, γόνιμη, μέτρια παραγωγική, πολύ ευαίσθητο στο βοτρύτη, ευαίσθητο στο ωιδιο, το μολυσματικό εκφυλισμό, την ίσκα και την εουτυπα.

Αθήρι

Τσαμπί σταφυλιού Αθήρι

Πολύ ζωηρό, εεύρωστο, γόνιμο, παραγωγικό, ανθεκτικό στις ασθένειες, με εξαίρεση στο ωιδιο και τον βοτρύτη, μέτρια ανθεκτικό στην ξηρασία.

Αμάσι (Όψιμο Εδέσσης)

Τσαμπί σταφυλιού Αμάσι (Όψιμο Εδέσσης)

Λευκό σταφύλι κατάλληλο για οινοποίηση.

Ασύρτικο

Τσαμπί σταφυλιού Ασύρτικο

Εκπληκτική, πολυδύναμη, λευκή ελληνική ποικιλία.

Είναι ζωηρό, εύρωστο, γόνιμο, παραγωγικό, ικανοποιητικά ανθεκτικό στις περισσότερες ασθένειες και στην ξηρασία.

Pages