Ερυθρές ποικιλίες

Ερυθρές ποικιλίες οινοποιήσιμων σταφυλιών, ιδανικές για την παραγωγή κρασιού ή τσίπουρου.

Cabernet S. (καμπερνέ σοβ.)

Τσαμπί σταφυλιού Cabernet S. (καμπερνέ σοβ.)

Γαλλική ποικιλία, ζωηρή, γόνιμη, μέτρια παραγωγική, ευαίσθητη στο ωιδιο, την εουτυπιωση, την ίσκα, τη φομοψη, την ερινωση, και πολύ ευαίσθητο στην ξηρασία.

Merlot (Μερλότ)

Τσαμπί σταφυλιού Merlot (Μερλότ)

Γαλλικής προελεύσεως ποικιλία, ζωηρή, γόνιμη, μέτρια παραγωγική.

Προτίμα εδάφη αργιλοαμμωδη, αργιλασβεστωδη, δροσερά, βαθιά, ημιορεινών και ορεινών περιοχών.

MUSCAT DE HAMBOURG (Μοσχάτο Αμβούργου)

Τσαμπί σταφυλιού MUSCAT DE HAMBOURG (Μοσχάτο Αμβούργου)

Ζωηρό φυτό, γόνιμο, πολύ παραγωγικό.

Ξεκίνα την βλάστηση στα τέλη του Μάρτη και ωριμάζει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Sinsaut (Σενζώ)

Τσαμπί σταφυλιού Sinsaut (Σενζώ)

Μέσης ζωηρότητας φυτό, γόνιμο, πολύ παραγωγικό.

Προτίμα εδάφη ξηρά, χαλικώδη, αμμώδη, φτωχά, σε πλάγιες καλής έκθεσης, θερμών περιοχών.

Syrah (Σιράχ)

Τσαμπί σταφυλιού Syrah (Σιράχ)

Φυτό ζωηρό, γόνιμο, μέτρια παραγωγικό.

Κάθε κληματίδα φέρνει 2 σταφύλια μέτρια που πλησιάζουν τα 250γρ.

Pages