Italia (Ιτάλια)

Σταφύλι μεγάλο, κυλινδροκωνικό, μέτριας πυκνότητας.

Ράγα μεγάλη έως πολύ μεγάλη, ελλειψοειδής η ωοειδής.

Φλοιός μέτρια λεπτός, ανθεκτικός, με κίτρινο έως κιτρινόλευκο χρώμα.

Η σάρκα είναι τραγανή, γλυκιά, με χαρακτηριστική μοσχάτη γεύση.

Ποικιλία ζωηρή, παραγωγική (1-2 σταφύλια ανά καρποφόρο βλαστό).

Είναι ευαίσθητη στο ωιδιο και το βοτρύτη.

Βιομηχανική ωρίμανση από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Παρουσιάζει καλή συμπεριφορά στη συντήρηση και στη μεταφορά.

Τσαμπί σταφυλιού Italia (Ιτάλια)

Κατηγορία ποικιλίας: